Luotettu kumppani kaikissa LVI-alan asioissa jo vuodesta 1984. Soita meille: (02) 4144 600

Suunnittelusta toteutukseen - Talotekniikka Forsblom on varma valinta

Ei ole sattumaa, että olemme valikoituneet niin monen Turun alueen ja varsinaissuomalaisen kotitalouden ja yrityksen LVI-toimittajaksi. Työmme on perustunut jo vuodesta 1984 yhteen, yksinkertaiseen asiaan - alan parhaan laadun ja palvelun tarjoamiseen. Pitkät ja hedelmälliset asiakassuhteet sekä saamamme palaute kertovat omaa kieltään siitä, että olemme onnistuneet tavoitteessamme.

Tutustu alla kattaviin LVI-palveluihin ja ota yhteyttä - yritykseltämme löytyy osaamista niin yksityistalouksien kuin myös isojen yritys- ja teollisuussektorin toimijoiden tarpeisiin.

Vesijohto- ja viemärityöt

Suoritamme vesijohto- ja viemärityöt uusiin kohteisiin suunnittelusta toteutukseen sekä tietenkin myös ammattitaitoiset saneeraus- ja korjaustyöt kaikkiin kohteisiin. Laadukkaat materiaalit, tarvikkeet ja työvälineet varmistavat yhdessä ammattitaidolla tehtyjen urakoiden kanssa kestävän ja molempia osapuolia varmasti tyydyttävän lopputuloksen.

Viemärikuvaukset

Ammattitaidolla tehty viemärikuvaus on nopea ja varma tapa todeta kiinteistön putkistojen kunto.
Kuvaus paljastaa myös putkistossa mahdollisesti piilevät tukokset, vauriot ja rakenteiden muutokset, joten kuvaus on paras tapa ennaltaehkäistä isotkin ongelmat.

Öljypoltinhuolto

Tiesitkö, että öljypoltin kannattaa huoltaa tasaisin väliajoin, esimerkiksi joka vuosi tai viimeistään kahden vuoden välein? Huolto ei ainoastaan pidennä polttimesi käyttöikää vaan myös vähentää sen öljynkulutusta. Tilaamalle meiltä siis poltinhuollon panostat myös kiinteistösi energiataloudellisuuteen.

Ilmanvaihtolaitteet ja huollot

Toimiva ja tehokas ilmanvaihtojärjestelmä on nykyaikaisessa asumisessa perusoikeus - älä jää jalkoihin vaan tutustu laadukkaisiin ilmanvaihtoratkaisuihin, jotka vaikuttavat suoraan asumismukavuuteen kaikkina vuodenaikoina.

LVI-työt

Talotekniikka Forsblom tarjoaa tietenkin monipuolisesti myös muut LVI-alan palvelut uudisrakennuskohteista isoihin ja pieniin saneeraus- ja remonttikohteisiin. Kokemuksen tuoman ammattitaidon ansiosta yrityksemme toimenkuvaan kuuluvat haastavatkin

Hanakat-jäsenyrittäjyys takaa parhaan tuotevalikoiman

Talotekniikka Forsblom on valtakunnallisen Hanakat-ketjun jäsenyritys. Tämä tarkoittaa asiakkaillemme sitä, että voimme tarjota alan laadukkaimmat, uusimmat ja tehokkaimmat talotekniikan ja LVI-alan tuotteet vesihanoista kiertovesipumppuihin.


Tervetuloa myös asioimaan hyvin varustetussa myymälässämme Raision keskustassa!