Öljypoltinhuolto Turku ja Varsinais-Suomi

Huollettu öljypoltin toimii tehokkaasti ja palaa puhtaasti. Öljypoltinhuolto olisi siksi hyvä toteuttaa vähintään kerran vuodessa. Tarjoamme asiantuntevat ja huolelliset öljypoltinhuollot Turussa ja Varsinais-Suomen alueella.

Olemme Tukesin hyväksymä öljylämmityslaitteistojen asennus- ja tarkastusliike, joten voit huoletta uskoa öljypoltinhuollot ja öljypoltinasennukset käsiimme. Huollamme varmoin ottein ja vuosikymmenten kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla niin omakotitalon öljypolttimet, teollisuushallien ilmanlämmittimet, kuin suuret kiinteistöpolttimotkin.

SOITA (02) 4144 600Yhteystiedot

Mitä öljypoltinhuolto sisältää?

Öljypolttimen tarkastuksen
Lämmityslaitteiston palopään puhdistuksen 
Öljypolttimen suodattimen ja suuttimen vaihdon
Liekkivahdin puhdistuksen
Tarvittaessa myös savukaasun mittauksen
Ja aina lähtiessämme siistimme tietenkin jälkemme!

Asiantunteva ja kattava öljypoltinhuolto Turun ja Varsinais-Suomen alueella

Huolellisesti suoritettu öljypoltinhuolto on avain tehokkaaseen ja turvalliseen lämmitysjärjestelmään. Ymmärrämme, että säännöllinen huolto varmistaa polttimen optimaalisen toiminnan sekä pidentää sen käyttöikää. Siksi tarjoamme kattavia öljypoltinhuoltopalveluita Turussa ja Varsinais-Suomen alueella. Olemme sitoutuneet tarjoamaan ammattitaitoista palvelua, joka perustuu vuosikymmenten kokemukseen öljypoltinhuolloista. Luota meihin öljypolttimen huollon tarpeissa, sillä asiakastyytyväisyys ja turvallisuus ovat toimintamme kulmakiviä. Ota yhteyttä!

SOITA (02) 4144 600

Mitä hyötyä öljypoltinhuollosta on?

Öljypoltinhuollola on lukuisia hyötyjä. Säännöllisesti ja laadukkaasti ja huollettu lämmitysjärjestelmä on turvallinen ja tehokas. Säännölliset huollot myös kasvattavat lämmitysjärjestelmän käyttöikää. Kokosimme listan öljypoltinhuollon keskeisimmistä hyödyistä

Tehokkuuden parantaminen

Säännöllinen öljypoltinhuolto varmistaa, että poltin toimii optimaalisesti, mikä parantaa lämmitysjärjestelmän kokonaistehokkuutta. Puhtaat ja hyvin säädetyt polttimet polttavat öljyn tehokkaasti ja vähentävät palamisesta aiheuvia päästöjä.

Turvallisuuden parantaminen:

Huollettu öljypoltin toimii turvallisesti, vähentäen tulipalon ja muiden onnettomuuksien riskiä. Huolto varmistaa, että kaikki polttimen osat ovat kunnossa ja että kaasut poistuvat asianmukaisesti.

Pidempi käyttöikä

Säännöllinen huolto pidentää öljypolttimen käyttöikää pitämällä osat kunnossa ja vähentämällä kulumista. Säästöä syntyy,  kun polttimen ennenaikainen korvaaminen tai suuremmat korjaukset voidaan välttää.

Vähäisempi ympäristövaikutus

Tehokkaasti toimiva öljypoltin tuottaa vähemmän päästöjä ja pienentää siten sen ympäristövaikutuksia.

Hanakat-ketjun jäsenyys varmistaa tarjoamiemme tarvikkeiden ja tuotteiden laadun

Kustannustehokkuus

Öljypoltinhuollon vaikutus energiatehokkuuteen ja lämmityskustannuksiin

Säännöllinen öljypoltinhuolto ei ainoastaan varmista polttimen optimaalista toimintaa vaan parantaa myös merkittävästi energiatehokkuutta. Puhtaat ja hyvin säädetyt polttimet polttavat öljyn tehokkaasti, mikä vähentää polttoaineen kulutusta ja näin pienentää lämmityskustannuksia. Huollon aikana voidaan myös havaita ja korjata mahdolliset viat ja ongelmat, jotka vaikuttavat öljynkulutukseen. Säännöllinen öljypoltinhuolto ei siis ainoastaan säästä rahaa, vaan myös vähentää ympäristökuormitusta pienemmän polttoaineen kulutuksen ansiosta.

SOITA (02) 4144 600Yhteystiedot

Miksi valita meidät huoltamaan öljypolttimesi

Ilmanvaihtokanavien nuohous voidaan tehdä omakotitalossa, rivitalossa, kerrostaloissa sekä kaikissa muissa kohteissa, joissa on koneellinen ilmanpoisto.

Me teemme öljypoltinhuoltoja jo kolmannessa polvessa!  Meillä on siis vuosikymmenten kokemus öljypoltinhuolloista
Olemme Tukesin hyväksymä öljylämmityslaitteistojen asennus- ja tarkastusliike
Käytössämme on laadukkaat ja luotettavat mittauslaitteet ja huippulaatuiset varaosat
Öljypoltinhuoltajamme ovat kokeneita asiantuntijoita. 

Olemmekin oiva valinta suorittamaan öljypolttimen huollot Turussa ja Varsinais-Suomen alueella. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja varaa öljypoltinhuolto ammattilaisilta

Jos haluat varmistaa kotisi tai yrityksesi lämmitysjärjestelmän moitteettoman toiminnan, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja varaa öljypoltinhuolto ammattilaisiltamme. Huolellinen ja säännöllinen huolto tuo mukanaan lukuisia etuja, kuten paremman tehokkuuden, turvallisuuden sekä pidemmän käyttöiän. Älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme, jotka ovat valmiina auttamaan sinua Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Yhdessä varmistamme lämmitysjärjestelmäsi sujuvan ja luotettavan toiminnan vuosiksi eteenpäin.

Yhteydenottolomake

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Yhteystiedot

Kellarimäenkatu 1
(02) 4144 600
info@forsblom.fi
Seuraa meitä