LVI-työt Turku ja lähialueet

Laadukkaat LVI-työt ja LVI-huollot Turun seudulla

Me olemme täyden palvelun LVI-liike – meiltä saat avun aina! Ammattilasemme hoitavat kaiken tiputtavan hanan korjauksesta kaukolämpökeskuksen vaihtoon saakka! Olemme kokenut ja luotettavat, vuodesta 1984 saakka LVI-alalla toiminut yritys. Tarjoamme laadukkaat LVI-työt ja LVI-huollot Turun seudulla ja Varsinais-Suomen alueella. Palvelemme niin yksityisiä kodinomistajia, taloyhtiöitä, isännöitsijöitä, kuin erilaisia teollisuuden toimijoita, kuten mm. telakkateollisuutta. Käytössämme on 6 hyvin varusteltua huoltoautoa ja kaikki asentajamme ovat kokeneita ja päteviä ammattilaisia. Olemme osa Hanakat-ketjua, joten tuotteemme ja tarvikkeemme ovat tasokkaita – Meidän käsiimme voit luottaa haastavimmankin kohteen!

Soita (02) 4144 600Yhteystiedot

LVI-palveluihimme kuuluvat muun muassa

Kokonaisvaltainen LVI-urakointi
LVI-suunnittelu
Kaukolämpölaitteiden asennus
Hanan vaihto
Vesiputket
WC-istuimen vaihto
Vuotavien putkien korjaus
Pesukoneiden ja astianpesukoneiden kytkentä
Vesijohtojen ja vesikalusteiden uusinta
Patteriventtiilin vaihto
Teollisuuden vuosihuollot
Viemärien avaus ja vuotojen korjaus
Vesijohto- ja viemärityöt
Viemärikuvaus


Tarjoamme monipuolisesti myös muut LVI-alan palvelut aina uudisrakennuskohteista suuriin ja pieniin saneeraus- ja remonttikohteisiin. Vuosikymmenten kokemuksen mukanaan tuoman ammattitaidon ansiosta meiltä hoituvat haastavimmatkin kohteet. Ota yhteyttä!

Teollisuuden LVI-palvelut

Etsitkö ammattitaitoista kumppania teollisuuden LVI-projekteihin? Meiltä löydät kattavat LVI-palvelut teollisuuden toimijoille. Palvelumme kattavat niin teollisuuden kaukolämpölaitteiden asennukset ja LVI-urakoinnin, kuin kokonaisvaltaiset vuosihuollotkin. Kattava kokemuksemme, asiantuntevat asentajamme ja joustava palvelumme tekevät meistä varman valinnan teollisuuden LVI-töihin. Meillä on vuosikymmenten kokemus erilaisista teollisuus kohteista ja palvelemme varmoin ottein erilaisia teollisuuden toimijoita, kuten mm. telakkateollisuutta. 

Hanki kokenut kumppani, joka varmistaa, että LVI-järjestelmät toimivat tehokkaasti ja luotettavasti.

Soita (02) 4144 600Yhteystiedot

Palvelumme teollisuuden toimijoille

LVI-suunnittelu
Teollisuuden ilmanvaihtokoneiden huolto
Teollisuuden LVI-huolto
Teollisuuden LVI-urakointi
Teollisuuden vuosihuollot
Teollisuuden kaukolämpölaitteiden asennus
LVI-töiden ammattilainen

Laadukkaat ja monipuoliset LVI-työt

Meille on tärkeää tarjota huippulaatua kaikissa LVI-töissämme! Pitkä kokemuksemme, asiantunteva henkilöstömme, laaja yhteistyöverkostomme ja ensiluokkaiset tuotteemme ja tarvikkeemme takaavat, että meiltä hoituu projekti, kuin projekti – huolella ja laadukkaasti! 

Panostamme myös joustavaan ja asiakaslähtöiseen palveluun. Voit siis olla varma, että oli LVI-projektisi pieni tai suuri, meiltä se hoituu varmoin ottein ja lopputulos on laadukas.

Soita (02) 4144 600

LVI-työt Hanakat-rahoituksella

Olemme osa Hanakat-ketjua. Jäsenyytemme varmistaa, että tarjoamamme tuotteet ja tarvikkeet ovat huippulaatua!

Palveluihimme on saatavilla myös Hanakat-rahoitus. Hanakat-rahoitusta voi käyttää kodin remontointiin, tai vaikkapa yllättävän LVI-laitteen vian huollon rahoitukseen. Kerro meille joko kaupanteon yhteydessä, että haluat kohteeseesi Hanakat-rahoituksen tai tee rahoitusanomus etukäteen verkossa olevalla Hanakat-rahoituslaskurilla.

Kauttamme saat myös kätevät Hanakat-huoltopaketit vaikkapa lämmityslaitteiden, keittiön tai kylpyhuoneen LVI-huoltoon tai ilmanvaihdon huoltotöihin.

Sertifioidut ammattilaiset

Kokeneet ja ehdottoman pätevät asentajamme ovat palveluksessasi!

Tasokkaat tuotteet ja tarvikkeet

Hanakat-ketjun jäsenyys takaa,että tuotteemme ja tarvikkeemme ovat laadukkaita 

Hyvin varustellut huoltoautot

Käytössämme on 6 hyvin varusteltua huoltoautoa

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä LVI-töiden asiantuntijaan!

Talotekniikka Forsblom on kumppanisi LVI-töihin Turun seudulla ja Varsinais-Suomessa! Tarjoamme monipuoliset LVI-alan palvelut uudisrakennuskohteista isoihin ja pieniin saneeraus- ja remonttikohteisiin. Palvelemme niin taloyhtiöitä, teollisuuden toimijoita kuin myös yksityisiä kodinomistajia.

Soita (02) 4144 600Yhteystiedot

Yhteydenottolomake

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Yhteystiedot

Kellarimäenkatu 1
(02) 4144 600
info@forsblom.fi
Seuraa meitä