Ilmanvaihtokoneen huolto Turku ja lähialueet

Ilmanvaihtokoneen huolto jo kolmannessa polvessa Turussa ja Varsinais-Suomessa

Hyvä sisäilma ja toimiva ilmanvaihto ovat nykyaikaisissa asuin- ja työskentelytiloissa jokaisen perusoikeus. Toimiva ja tehokas ilmanvaihtojärjestelmä varmistaa raikkaan ja puhtaan sisäilman. Ilmanvaihtokoneet kuitenkin kuluvat käytössä. Ilmanvaihtokoneiden ja laitteiden säännöllinen huolto onkin tärkeää. Ilmanvaihtokoneen huolto sisältää koneen huollon lisäksi tarvittavien osien ja suodattimien vaihdon.

SOITA (02) 4144 600Yhteystiedot

Ilmanvaihtokoneen huollot yrityksille ja yksityisille

Ilmanvaihtokoneen huollon avulla varmistetaan ilmanvaihtokoneen optimaalinen toiminta ja hyvä sisäilman laatu. Huonosti toimiva ilmanvaihto voi nostaa energiakustannuksia ja heikentää rakennuksen kosteudenhallintaa. Säännöllisen huollon yhteydessä voidaan havaita myös mahdolliset viat, mikä mahdollistaa niiden korjaamisen ennen kuin ne aiheuttavat suurempia ongelmia. Ilmanvaihtokoneiden ja -laitteiden säännöllinen huolto on siis myös taloudellisesti kannattavaa.

Me huollamme ilmanvaihtokoneet monipuolisesti kymmenien vuosien kokemuksella – tarjoamme ilmanvaihtokoneiden huoltoja jo kolmannessa polvessa! Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kaupat, toimistot ja teollisuuden eri toimijat.

Toteutamme ilmanvaihtokoneiden huollot omakotitaloihin, rivit- ja, kerrostaloihin, kauppoihin, toimistoihin ja teollisuuskiinteistöihin Turussa ja Varsinais-Suomen alueella.

Hanakat-ketjun jäsenyys varmistaa tarjoamiemme tarvikkeiden ja tuotteiden laadun

Ilmanvaihtokanavien nuohous ja puhdistus Varsinais-Suomessa

Huonepöly ja muut ilman epäpuhtaudet tukkivat ilmanvaihtokanavaa, jonka takia ilman virtaus heikkenee. Tämä heikentää sisäilman laatua. Ilmanvaihtokanaviin kertyvä pöly ja rasva ovat myös paloturvallisuusriski.

Omakotitalon, rivitalon ja kerrostalon ilmanvaihtokanavien nuohous onkin tärkeää tehdä säännöllisesti. Ilmanvaihtokanavien nuohous ja puhdistus parantavat ilmanvaihtoa. Näin sisäilma pysyy raikkaana ja puhtaana ja talossa on helpompi hengittää! Hyvä ilmanvaihto myös pidentää rakennuksen käyttöikää.

SOITA (02) 4144 600

Ilmanvaihtojärjestelmän huolto ja sisäilman laatu

Huono sisäilma alentaa asumismukavuutta ja työtehoa. Usein sisäilman ongelmat johtuvat puutteellisesta tai heikosti toimivasta ilmanvaihdosta, sillä puhdas ja raikas sisäilma vaatii toimivan ja säännöllisesti huolletun ilmanvaihtojärjestelmän. Ilmanvaihtokanaviin ja -suodattimiin kertyvä pöly ja lika voivat aiheuttaa hajuhaittoja, huonontaa sisäilman laatua ja aiheuttaa terveysongelmia.

Säännöllisellä ilmanvaihtokoneiden ja -laitteiden huollolla voidaankin ehkäistä sisäilmaongelman syntymistä. Ilmanvaihtokoneen säännöllinen suodattimien vaihto parantaa ilmanlaatua, mutta se myös parantaa ilmanvaihtokoneiden ja -laitteiden toimivuutta. Kysy rohkeasti lisää asiantuntijoiltamme! Ota yhteyttä!

SOITA (02) 4144 600Yhteystiedot

Kuinka ilmanvaihtokanavien nuohous tehdään

Ilmanvaihtokanavien nuohous voidaan tehdä omakotitalossa, rivitalossa, kerrostaloissa sekä kaikissa muissa kohteissa, joissa on koneellinen ilmanpoisto.

Nuohoustyön tekee asiantunteva, koulutettu ja nuohoukseen erikoistunut ammattilaisemme.
Suoritamme ilmanvaihtokanavien nuohouksen tehokkaita ammattilaislaitteita käyttäen. 
Ilmanvaihtokanavat nuohotaan alipaineimuria käyttäen mekaanisella pyörivällä harjalla.


Kun ilmanvaihtokanavat ovat nuohouksen tarpeessa, me olemme palveluksessasi! Ota yhteyttä!

Ilmastoinnin säätö

Ilmastoinnin säädöllä varmistetaan ilmanvaihtojärjestelmän asianmukainen toiminta. Jos sisäilma on tunkkaista, tai jos sisäilma vaikuttaa kostealta, on aika säätää ja tasapainottaa ilmanvaihtojärjestelmä. Ilmanvaihdon säädöt vaikuttavat ilmanvaihtojärjestelmän energiatehokkuuteen, ilman kosteuteen ja sisäilman laatuun. Me teemme ilmanvaihdon säätöjä omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, toimistoihin sekä esimerkiksi teollisuuskiinteistöihin.Kun haluat parantaa asumismukavuutta tai työskentelyoloja ja varmistaa hyvän sisäilman laadun, kutsu meidät säätämään kohteesi ilmastointi Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

SOITA (02) 4144 600

Ota yhteyttä ilmanvaihtokoneiden asiantuntijoihin!

Kun haluat varmistaa raikkaan ja puhtaan sisäilman, ja että ilmanvaihtokoneesi ja -järjestelmäsi toimivat moitteettomasti, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Ammattitaitoiset ja kokeneet huoltomme varmistavat, että ilmanvaihtojärjestelmäsi toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Huollamme ilmanvaihtokoneet monipuolisesti ja ammattitaidolla – jo kolmannessa polvessa! Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että ilmanvaihto on asiantuntevissa käsissä. Ota yhteyttä jo tänään ja varmista terveellinen ja viihtyisä sisäilma kodissasi tai työpaikallasi!

SOITA (02) 4144 600Yhteystiedot

Yhteydenottolomake

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Yhteystiedot

Kellarimäenkatu 1
(02) 4144 600
info@forsblom.fi
Seuraa meitä