Ilma-vesilämpöpumppu

Tehokas ja Ekologinen ratkaisu

Ilma-vesilämpöpumput TUrku ja lähialueet

Ilma-vesilämpöpumput Varsinais-Suomessa asentaa Talotekniikka Forsblom Oy

Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas ratkaisu, joka auttaa sinua säästämään lämmityskustannuksissa. Parhaimmillaan ilma-vesilämpöpumppu pienentää lämmityskustannuksia jopa 60 % kiinteistön aikaisemmasta lämmitystavasta riippuen. Ilma-vesilämpöpumppu onkin hyvä sijoitus, joka kasvattaa kotisi arvoa!

SOITA (02) 4144 600Yhteystiedot
Ekologisuus

Ilma-vesilämpöpumppu: Tehokas ja Ekologinen ratkaisu

Ilma-vesilämpöpumppu on tehokas ja ekologinen valinta. Sen sähkönkulutus vaihtelee monien tekijöiden perusteella, mutta sen hyötysuhde ja energiatehokkuus ovat yleisesti ottaen huomattavasti paremmat kuin perinteisillä lämmitysjärjestelmillä.

Jos harkitset ilma-vesilämpöpumpun asentamista, asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää!

Olemme Jäspin virallinen jälleenmyyjä

Ekologisuus

Ilma-vesilämpöpumpun energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys

Ilma-vesilämpöpumput ovat tunnettuja erinomaisesta energiatehokkuudestaan ja ympäristöystävällisyydestään. Ne hyödyntävät uusiutuvaa energiaa, mikä vähentää kiinteistön hiilijalanjälkeä. Lisäksi ilma-vesilämpöpumppujen käyttökustannukset ovat yleensä alhaisemmat verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin, mikä tekee ilma-vesilämpöpumpusta houkuttelevan vaihtoehdon energiatehokkuutta ja taloudellisuutta arvostaville kiinteistönomistajille.

SOITA (02) 4144 600Yhteystiedot
Kustannustehokkuus

Ilma-vesilämpöpumppu on edullisempi vaihtoehto maalämmölle

Ilma-vesilämpöpumppu ottaa ulkoilmassa olevaa energiaa talteen ja siirtää sen talon ja käyttöveden lämmittämiseen.

Ilma-vesilämpöpumppu on kuitenkin maalämpöä edullisempi vaihtoehto, sillä maalämpöpumpun asentaminen vaatii porakaivon. Ilma-vesilämpöpumpun asentaminen taas ei porakaivoa vaadi. Ilma-vesilämpöpumppu voidaan myös asentaa tukemaan olemassa olevaa lämmitysmuotoa, kuten öljy-, bioöljy- tai sähkölämmitystä.

SOITA (02) 4144 600

Miten ilma-vesilämpöpumppu toimii?

Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiaa ulkoilman energiasta samalla tavalla kuin monelle tutumpi ilmalämpöpumppu. Ilma-vesilämpöpumpun toiminta perustuu siihen, että ulkoilmasta otettu lämmitysenergia siirretään kiinteistön lämmitysjärjestelmään, eli käyttöveteen ja lämmitykseen vesikiertoisen järjestelmän kautta.

Kenelle ilma-vesilämpöpumppu sopii?

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu kaikkiin asuintaloihin ja kiinteistöihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä ja jossa lämmönjako hoituu joko lattian tai pattereiden kautta. Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu sekä uudis-, että saneerauskohteisiin. Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa korvaamaan esimerkiksi öljylämmitysjärjestelmän. Ilma-vesilämpöpumppu voidaan kuitenkin myös asentaa öljylämmityksen rinnalle. Tällöin puhutaan ns. hybridilämmityksestä.

Kuinka paljon ilma-vesilämpöpumppu kuluttaa sähköä?

Ilma-vesilämpöpumpun sähkönkulutukseen vaikuttaa moni seikka. Näitä seikkoja ovat esimerkiksi lämmitettävän talon koko, lämmitysjärjestelmän tyyppi (lattialämmitys vai patteriverkko), lämmönjakoverkon ikä ja kunto, jne. Kaikki seikat huomioon ottaen ilma-vesilämpöpumpun hyötysuhde, energiatehokkuus ja sähkönkulutus ovat kuitenkin huomattavasti paremmat, kuin vaikkapa sähkö- tai öljylämmitteisen järjestelmän hyötysuhde ja energiatehokkuus. Kun harkitset ilma-vesilämpöpumpun asentamista, asiantuntijamme ovat palveluksessasi! Me autamme sinua määrittämää millainen ratkaisu sopii parhaiten juuri sinun kohteeseesi. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Ilma-vesilämpöpumpun asennusprosessi ja huoltopalvelut

Ilma-vesilämpöpumpun asennusprosessi on tarkka, luvanvarainen ja ammattitaitoa vaativa tehtävä. Oikein tehty asennus takaa pumpun optimaalisen toiminnan ja energiatehokkuuden. Siksi onkin tärkeää valita luotettava ja kokenut asennusyritys, kuten meidät, Talotekniikka Forsblom Oy. Huolehdimme ilma-vesilämpöpumpun asennuksesta ammattitaidolla ja tarvittaessa tarjoamme myös kattavat huoltopalvelut varmistaaksemme järjestelmän moitteettoman toiminnan vuosien varrella. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja kysy lisää ilma-vesilämpöpumpuista!

Jos olet kiinnostunut ilma-vesilämpöpumpun hankinnasta tai haluat saada lisätietoa sen hyödyistä ja asennusmahdollisuuksista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Asiantunteva tiimimme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja tarjoamaan sinulle räätälöityjä ratkaisuja lämmitystarpeisiisi. Turvaa kotisi tai yrityksesi energiatehokkaalla ja ympäristöystävällisellä lämmitysjärjestelmällä - Ota yhteyttä ja pyydä ilma-vesilämpöpumpputarjous jo tänään!

Soita (02) 4144 600Yhteystiedot

Ripeä ja joustava palvelu

Jäspin virallinen jälleenmyyjä

Huippulaatuinen työ

Yhteydenottolomake

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Yhteystiedot

Kellarimäenkatu 1
(02) 4144 600
info@forsblom.fi
Seuraa meitä